ewanz 12.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Oto stronka, na której odwiedzający Chaberka będą mogli wpisywać swoje komentarze. Nie ukrywam, że liczę na dobre rady i doświadczenie budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 12.02.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Oto stronka, na której odwiedzający Chaberka będą mogli wpisywać swoje komentarze. Nie ukrywam, że liczę na dobre rady i doświadczenie budujących No to się wpisuję pierwszy - pozdrawiam i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Wielkie dzięki na razie potrzebuję wytrwałości przy próbach poprawnego wstawienia linku w stopce, bo coś mi tu nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.02.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Wielkie dzięki na razie potrzebuję wytrwałości przy próbach poprawnego wstawienia linku w stopce, bo coś mi tu nie działa Teraz już działa - czyżby jednak pomogło wywalenie obu "http"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 próba linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) ... Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 HURRA!!! Zadziałało!!! Dzięki CitroCerber za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.02.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ? U mnie działa poprawnie i w Internet Explorer i w Mozilla/Firefox/Pale Moon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 no to teraz jeszcze sprawdzenie umiejętności poprzez dodanie drugiego linka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 HURRA!!! Zadziałało!!! Dzięki CitroCerber za pomoc Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Działa! Działa! Jest cudnie!!! Taka mała rzecz, a jak cieszy Jeszcze raz dzięki CitroCerber - bez Ciebie nie dałabym rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganiutek 13.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam. Gratuluję decyzji i szybkiego rozprawienia się z forumowo technicznymi sztuczkami - ja już jestem tu dobrych kilka miesięcy i jakoś brakuje cierpliwości... Będę Cię śledzić ;p, gdyż jesteśmy na podobnym etapie i też robimy projekt indywidualny i działki mamy podobne wielkościowo. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ewaaaaanzzz no cześć:) No widzisz poradziłaś sobie super:) Po perypetiach z forum to budowa to bedzie pestka:) Byłam przed chwilą na blogu Twoim ale rozumiem, ze on pójdzie w odstawkę, tak? I dobrze wolę takie dzienniki, łatwiej mi się odnaleźć. Chciałam wczoraj do Ciebie wpaść ale mój mąż nie dał się położyć spać Okupował komputer, drugi miała córka i ja biedna uzależniona od forum muratora musiałam zadowolić się moim prezentem walentynkowym - rowerem stacjonarnym:) Więc zamknęłam oczy i pojechałam.... na budowę Miłej niedzieli i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Hej:) Toś mnie ubawiła tą rowerową przejażdżką Czy aby nie za późno na takie nocne ekapady? Spryciarz z Twojego męża - chce swoją kobietę mieć zawsze przy sobie No i ma racje! Bo to bezpieczny sport, a na ulicy wiadomo .... zawsze może coś się przydarzyć! A tak to co, najwyżej sie spocisz Ja gdy nie mogę dostać się do mojego lapka (na którym w weekendy moje córki mają pozwolenie, żeby trochę pograć) staję się lekko poirytowana, tym bardziej, ze wczorajszy wieczór i dzisiejszy ranek spedziłam na rozgryzaniu forumowych tajników Co do bloga, to nie będę tam już robić wpisów, w Dzienniczku Chaberka bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam. Gratuluję decyzji i szybkiego rozprawienia się z forumowo technicznymi sztuczkami - ja już jestem tu dobrych kilka miesięcy i jakoś brakuje cierpliwości... Będę Cię śledzić ;p, gdyż jesteśmy na podobnym etapie i też robimy projekt indywidualny i działki mamy podobne wielkościowo. Pozdrawiam serdecznie! Cześć ganiutek, miło Cię tu gościć i oczywiście możesz śledzić moje boje z budowaniem, bo kwiecień - maj chyba staną fundamenty.... mam taką nadzieję. Ja też chętnie się dowiem, jak Tobie idzie z realizacją marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 http://chaberkowo.bloog.pl/foto,626374159,gal,767309,index.html#next oto próba wklejenia zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) ... Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 http://chaberkowo.bloog.pl/foto,626374159,gal,767309,index.html#next ktoś mówił, że wklejanie zdję to pestka - ale chyba taka jak brzoskwini co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.02.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) ... Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts